Анализ на Стефан Ташев за Брейкинг.бгСамодоволните въстаници“ поставиха държавата на

...
Анализ на Стефан Ташев за Брейкинг.бгСамодоволните въстаници“ поставиха държавата на
Коментари Харесай

За две години „революционерите“ на Румен Радев поставиха държавата на колене

Анализ на Стефан Ташев за Брейкинг.бг

Самодоволните „ въстаници “ сложиха страната на колене, в този момент ние ще им сърбаме попарата

Не можем да се оправдаваме единствено с ръководството на Борисов. Това съобщи тази заран в телевизионно студио младият, интелигентен и хубав Арман Бабикян. Един от водачите на „ въстанието “ от 2020 година. Жълтопаветният Робеспиер, дружно с Хаджигенов и Минеков. Ти да видиш!

Значи след две години Бабикян, заливал с клюки от подправения си уебсайт Борисов и ГЕРБ, дава заден ход. Защо?

Защото „ революцията “ изяде децата си, в това число младият,умен и хубав Бабикян.  И той, дружно с Хаджигенов, Мая Манолова,  „ систематичните майки “, Дионисий-Инджова и останалата част от „ революционерите “ бяха пратени на боклука. В пенсия. Бяха депутати за по 40 дни общо в два неуспели Народното събрание и толкоз.

Манолова най-малко взе държавна дотация, а Минеков е длъжностен министър за повторно. Единственият организиран „ герой за независимост “ стана Светослав Трайков, назначен за „ специалист “ в Министерство на културата и член на борда на шефовете на НДК. Всичко друго отиде в “миманса “.

Вместо тях на власт пристигнаха хора, които освен никой не бе виждал по митингите, а и не бе чувал за тях. Асен Василев, Калинката, касиерите семейство Лорер, Лена Бориславова, Сабрутев, Спецов и ко.

Великите борци за „ правосъдна промяна “ от Демократична България получиха сред 6 и 7 % и са на предпоследно място в Народното събрание. Но крещят, като че ли имат цялостно болшинство в него.

„ Революцията “ свърши от дълго време. Това обаче не го схванаха нито Кирил Петков, нито Христо Иванов. Те не престават да се държат несъответстващо, като че ли сме 2020 година, а не 2022 година. Разликата обаче е голяма. За две години „ революционерите “ сложиха страната на колене. В устрема си да смажат Борисов и ГЕРБ обърнаха колата на държавното ръководство в реката.

Инфлацията към този момент е съвсем 19%, нещо невиждано от 1987 година. Цените на артикули и услуги летят в небесата, нищо, че България е водач на Балканите по произвеждане на ток и зърнени култури. Обаче олиото и хлябът държат рекордно високи цени.

Мнозина българи в чужбина пускат фотоси на цените в супермаркетите на Германия, Англия и други страни в Западна Европа. Разликата сред там и тук не е в интерес на България. Излиза, че британците, германците, французите и белгийците са по-бедни от нас, откакто заплащат доста по-малко за разнообразни хранителни артикули, от колкото българите.

Така нареченото велико нарастване на пенсиите, с което се хвалеха от „ смяната “, за множеството възрастни хора се оказа машинация. Между 5 и 7 лв.. Предварително изядени от инфлацията. То и по тази причина предизборната акция на Политическа партия беше „ ще арестуваме Борисов “, тъй като нямаше с какви други достижения да се похвалят.

Държавата се гърчи в безредие, това рефлектира във всички сфери на живота. Престъпността първа усети слабостта й и се развихри.

Няма Народно заседание, няма законодателство, ръководят анонимници, назначени от президента Радев, които не се регистрират на никое място и няма кой да ги управлява. Теглят се дълг след дълг, към този момент станаха над 15 милиарда лв., с големи лихви. Кой ще заплаща всичко това?

Задава се ужасна зима. „ Радева зима “. Защо „ Радева “? Защото всички „ анализатори “ пропущат, най-вероятно съзнателно, слонът в стаята.

А слонът, повода за всички деструктивни дейности против страната в последните две години, се назовава Румен Радев.

Вдигнатият пестник на президента даде началото на „ революцията “ и отключи всички тъмни сили. Радев назначи за министри Петков и Василев и персонално ги презентира на изборите. След което видя, че излизат от надзор и стартира да работи против тях. Радев подреди на чалгаря Слави Трифонов да провали два Народното събрание, което струваше на страната над 400 милиона лв. за избори. Радев ръководеше метежите против държавността, офанзивата против Народното събрание, оскверняването на църкви, министерства, къртенето на жълтите павета, за които в този момент реват едни джендъри.

Помните ли СРС-тата на Васил Божков, по какъв начин ще трансфорат властта във фигуранти? Е това към този момент е реалност. Държавата е фигурант, ръководена през тези две години от президента Румен Радев и кръгът към него-Узунов, Копринков, ВКР-ДС.

Радев назначи съветника си Бойко Рашков за министър на вътрешните работи. След неговото ръководство Министерство на вътрешните работи е в цялостен разпад. Докато Рашков използваше ресурса на министерството за политическа разпра и арести на политически съперници, бе проспана мигрантската рецесия. Сега мигрантската вълна заля България, София е цялостна с млади момчета, облечени по еднакъв метод, със скъпи телефони, които блуждаят в центъра, като през 2015 година, до момента в който чакат да бъдат изведени незаконно от страната. Както са влезнали. Бусове и коли с незаконни мигранти се залавят всеки ден по автомагистрали и пътища.. Мигрантската рецесия коства към този момент прекомерно скъпо, тъй като се заплаща с човешки животи-спомнете си служителите на реда починали в Бургас.

На фона на всичко това “промяната “ и Демократична България се репчат по какъв начин ще провалят и този парламент. За да отидем още веднъж на избори на пролет.

Звучи неуместно и безсрамно. Ако се сетим още веднъж за „ слона в стаята “ ще ни просветне, че е обикновено. Че слонът желае тъкмо това. Разбита политическа система, нефункциониращ парламент и еднолично ръководство на страната от „ Дондуков “№2. Затова „ смяната “ и Демократична България свирят на тази цигулка. Те желаят още да унищожават, да доведат нещата до неуместен край. Край за страната.  Кой има интерес от това? Румен Радев.

„ Революцията “ свърши от дълго време. Но пенсионираните революционери не желаят това. Те желаят отново власт. Пици с кристали, шампанско и „ снабдители “ в късните часове на нощта в Министерски съвет. Държавата да заплаща свинското със зеле на Асен Василев, изядено в държавен стол, с понижени цени. Ето Петков се уплашил да не му вземат депутатите, като ги нападат през дамите им. Той има опит в тези игри. Все отново съумя да изкупи няколко депутата от Има Такъв Народ, само че не му стигнаха четирима. Тях не съумя да купи. А с дамата на един от неговите депутати той пипаше парапета.

Но виж с дамите работата е дебела. Революцията изяде децата си, само че дамите останаха. Така, че пазете дамите!

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР