Анахайм навакса изоставане от 1:5 и спечели с 6:5 гостуването

...
Анахайм навакса изоставане от 1:5 и спечели с 6:5 гостуването
Коментари Харесай

Анахайм навакса четири гола пасив и спечели гостуването си на шампиона Вашингтон

Анахайм навакса закъснение от 1:5 и завоюва с 6:5 гостуването си на носителя на купа " Стенли " Вашингтон.

Райън Милър се изравни с Джон Ванбийсбрук за най-вече победи в Националната хокейна лига за роден в Съединени американски щати вратар (374), а Понтус Аберг постави завършек на обрата 5:05 минути преди сирената.

Райън Гецлаф приключи с гол и две асистенции, а Анахайм стана първият тим в историята, който прави поврат след пасив от четири гола против настоящия първенец.

Аберг, Рикард Ракел и Хампус Линдхолм способстваха с по гол и асистенция. Ник Дауд направи 5:1 за столичани в 13:20 минута на втория интервал и всичко изглеждаше решено. Дауд добави и асистенция, а Евгени Кузнецов също приключи с попадение и асистенция, само че това не оказа помощ. Семьон Варламов отрази всичките 24 удара и записа първи " шътаут " за сезона, а Колорадо завоюва с 2:0 против домакина Детройт. Нейт МакКинън и Габриел Ландеског се регистрираха с по гол и асистенция, а гостите записаха девета победа в последните си 11 мача и с 37 точки се изравниха с водача в Западната конференция Нешвил.
Джо Павелски и Брент Бърнс също се отличиха с по гол и асистенция, а вратарят Мартин Джоунс парира 39 изстрела, с което помогнаха на Сан Хосе да прекъсна серия от четири следващи загуби след 3:1 над домакина Монреал.

Ню Йорк Рейнджърс пропиля задатък от 3:0 и загуби с 3:4 след осъществяване на дузпи от гостуващия Уинипег. Хенрик Лундквист отрази 39 изстрела, само че при наказателните удари позволи голове от Патрик Лайне и Марк Шайфли, което се оказа решаващо. Преди това Шайфли постави началото на обрата с гол в 2:10 минута на третата част за 1:3.
Джонатан Куик избави 34 изстрела за 50-ия " шътаут " в кариерата си, а Лос Анджелис надви с 2:0 над гостуващия Каролина. Куик записа първа победа за сезона, а домакините завоюваха с попадения на Алекс Мартинес и Кайл Клифърд в последните 2:13 минути на мача.

Чикаго позволи четвърта поредна загуба след 2:3 при семейството си на Калгари. Шон Монахън приключи с гол и асистенция за канадците, които имат шест победи в последните си осем мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР