Анабел 3 е по кината малко повече от седмица, а

...
Анабел 3 е по кината малко повече от седмица, а
Коментари Харесай

Анабел 3 и как един зрител почина по време на прожекцията на филма

" Анабел 3 " е по кината малко повече от седмица, а съдейки по приходите в бокс офиса, хората много харесват кино лентата. Над 83 милиона $ в международен мащаб за една седмица - не е по никакъв начин зле.

Съвсем разумно, като филм на ужасите, " Анабел 3 " е категоризиран като 18+, само че пък няма горна граница на годините, което може да се окаже проблем.

Причината е, че възрастен мъж е умрял, до момента в който гледа кино лентата. Според MovieWeb това се е случило в Тайланд, където 77-годишен британец е бил на отмора.

Очевидно, с цел да разнообрази ваканцията си, мъжът е решил да изгледа " Анабел 3 ". Той обаче е бил открит мъртъв в кино салона от различен клиент. Не е ясно дали индивидът е бил самичък в страната, само че на прожекцията не е имал компаньон.

Интересното е, че по време на кино лентата никой не е забелязал нищо извънредно, а това се е случило едвам след края му, когато осветлението е било пуснато.

" Анабел 3 " е шестият филм от вселената на " Заклинанието ", само че не е първият от поредицата, по време на който фен умира. През 2016 година 66-годишен мъж умря от солиден инфаркт, до момента в който гледа " Заклинанието 2 ". Разбира се, не е ясно дали тези смъртни случаи се дължат на плашещото наличие на кино лентата или просто е трагично съвпадане.

В " Анабел 3 " още веднъж се срещаме с Ед (Патрик Уилсън) и Лорейн (Вера Фермига) Уорън, експерти по паранормални интензивности. Двамата най-сетне са затворили демоничната кукла Анабел в специфичната им стая, където държат и други демонични движимости.

На пръв взор всичко е под надзор, само че нещата се объркват, когато Анабел съумява да избяга и ужасът се отприщва. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР