Ана Метушева по-известна като Шермин от Израел скандализира с пикантни

...
Ана Метушева по-известна като Шермин от Израел скандализира с пикантни
Коментари Харесай

Секс бомбата Шермин от „Ергенът”изплю камъчето: Взеха ме шоуто без кастинг, изгониха ме защото не исках да се целувам!

Ана Метушева по-известна като Шермин от Израел скандализира с пикантни самопризнания. Тежко модифицираната чародейка приказва пред подкаст и разкри пикантните си преживявания  от късия си престой в сантименталното шоу.

От откровенията й се разбра, че силиконовата мацка не е взела участие в кастинга, от екипа незабавно я харесали и малко преди фотосите я наели да взе участие. В този миг Шермин си била в България дружно с приятеля си паралия, с цел да го запознае с роднините си в България. Двойката се скарала грубо и поставили завършек на връзката си.

Явно мацката била допаднала на продуцентите и те незабавно я уредили с място във формата. И към този момент я представяли като Шермин за по-екзотично. Само, че засуканата мома вае още не се била срещнала с разпоредбите в българския „ Ерген ”, единствено била чувала, че в съветския формат мляскането и целувките не са позволени.Тунингованата силиконка още първата вечер се втрещила когато видяла по какъв начин участничките се натискат за целувка с Алек и написа в инстаграм: ”Никога не бих се целувала с мъж без да го познавам, още повче с подобен, който малко преди този момент е мляскал друга! ”

Така от обясненията на Ана Метушева излиза наяве, че тя сама е поискала за нея да няма роза и да напусне сантименталното шоу. А това повдига въпроса какво е мястото на Алек в шоуто и има ли право той да избира кой да остане във формата и с кого и по кое време да се цeлува.

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР