An невероятно щастлива“ принцеса Катрин беше видяна публично в събота,

...
An невероятно щастлива“ принцеса Катрин беше видяна публично в събота,
Коментари Харесай

НИЩО няма ли да заглуши маниела на конспирацията на Кейт? Когато принцесата на Уелс е изобразена да се усмихва във ферма, циниците се обръщат към социалните медии, за да кажат, че това е двойник на тялото, изкуствен интелект или дори съвсем различна жена

An „ необикновено щастлива “ принцеса Катрин беше забелязана обществено в събота, до момента в който се присъединяваше към брачна половинка си за пътешестване до локалния им селскостопански магазин в Уиндзор.

Изображение от визитата сподели, че майката на три деца е в положително въодушевление и наподобява здрава и спокойна, до момента в който беседва с принц Уилям на връщане към колата им.

The Новините ще уверят почитателите на двойката, че Кейт се възвръща добре от коремната й интервенция през януари, която я остави неспособна да извършва обществени задължения.

Това идва след необуздани спекулации в обществените медии и злословия за здравето и местонахождението на Кейт, които се допуска, че са оставили двойката надълбоко смутена.

Въпреки това, фурорът не демонстрира признаци на намаляване измежду някои, защото някои циници се обърнаха към обществените медии, с цел да жигосат изображенията ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР