Амулетите и талисманите са обект на множество вярвания, свързани с

...
Амулетите и талисманите са обект на множество вярвания, свързани с
Коментари Харесай

Касво да носим в портфейла си за привличане на пари?

Амулетите и талисманите са обект на голям брой вярвания, свързани с тяхната дарба да притеглят благосъстояние и разцвет. Различни култури и обичаи приписват на тези предмети мистични свойства и ги употребяват като магнит за пари. Ето някои от най-популярните талисмани, които се счита, че притеглят финансово благоденствие:
Трикраката жаба : Известна в китайската просвета като жаба за пари или Чан Чу, тази дрънкулка е знак на благосъстояние и шанс. Вярва се, че носенето й в портфейла способства за привличането на финансов триумф. Китайска монета : Традиционно завързана с алена панделка, китайската монета се слага в портфейли с вярата да притегли пари и да обезпечи удобни финансови интервенции. Четирилистна детелина : Символ на шанс, четирилистната детелина се асоциира с финансов разцвет. Много хора съхраняват изсушена или пресована детелина в портфейла си като амулет. Числото седем : В някои култури, цифрата седем е знак за шанс и се има вяра, че носенето на предмети с този знак може да притегли финансови благоприятни условия. Зелен нефрит : Камъкът нефрит, изключително в зелено, е обвързван с благосъстояние и разцвет в доста култури. Носенето на дребен пай нефрит в портфейла се счита за удобно за финансовия триумф. Канела : В някои национални обичаи, канелата е считана за мощен амулет за привличане на благосъстояние. Поставянето на пръчка канела в портфейла се има вяра, че носи финансови благословии. Оризови зърна : Оризът е знак на разцвет и благоденствие. Според поверията, носенето на тъкмо 21 оризови зърна в портмонето може да притегли пари и благосъстояние.
Тези талисмани са част от богатата палитра от знаци и предмети, които се употребяват в разнообразни култури с вярата за привличане на финансово благополучие и шанс.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР