Амос Юга е лидерът на ЦСКА - София. Поне такива

...
Амос Юга е лидерът на ЦСКА - София. Поне такива
Коментари Харесай

Разкриха кой е тарторът в съблекалнята на ЦСКА - София, ето какви нареждания дава

Амос Юга е водачът на ЦСКА - София. Поне такива усещания оставя любопитно видео, което “червените ”публикуваха на страницата си във “Фейсбук ”.

“Какво приказва един състезател на терена по време на мач? А в съблекалнята? А между тях? Всичко това, което се случва надалеч от почитателите и остава прикрито за вас, разкриваме в новия епизод на InsideCam.

През всички 90 минути на мача, както и на полувремето, записвахме наставленията на Амос Юга и репликите, които си разменят футболистите ни.

Най-интересното отделихме в извънредни 11 минути, в които получавате вътрешен достъп и една друга позиция на мача.

Продължаваме с цялостна мощ да ви доближаваме до обичания ни тим по разнородни способи. Знаем какъв брой доста всеки от вас милее за ЦСКА и представянето на отбора ни, по тази причина желаеме да се чувствате част от тима. Благодарим ви за поддръжката! Очакваме ви още веднъж в събота! Саша Илич и отборът имат потребност от вас ”, пишат от ЦСКА - София във връзка снимания клип.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР