Амир Хан разкри, че се е върнал в тренировка, но

...
Амир Хан разкри, че се е върнал в тренировка, но
Коментари Харесай

Амир Хан се връща към тренировка с голяма битка в ума си - и се цели да копае Джейк Пол

Амир Хан разкри, че се е върнал в подготовка, само че съобщи, че Джейк Пол няма да бъде идващият му конкурент, защото той направи копаене на американецът.

Khan се отдръпна през 2022 година, откакто беше надвит от Kell Brook, като беше спрян в шест рунда в O2 Arena от своя дълготраен противник. Малко повече от две години по-късно тъмно проваляне, Хан към този момент гледа да се завърне на кръга.

Досега той не е показал нито един конкурент, нито е определил дата за бъдеща борба. Вместо това той единствено съобщи, че Пол няма да го одобри, макар че американецът е спечелил осем от деветте си борби до момента.

Кан и Пол постоянно са свързвани с изправяне, още от англичанина стартира да нервира завръщане. Появиха се също известия, че някогашният спаринг сътрудник Мани Пакиао може да бъде евентуален конкурент, нещо, което Кан приветства.

„ Искам да кажа, че упражнявам малко тук и там, само че единственият човек, който може да направи тази борба е Turki Alalshikh. Мисля, че Turki Alalshikh може да направ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР