Ами сега, направиха го отново. За това, което се чувства

...
Ами сега, направиха го отново. За това, което се чувства
Коментари Харесай

Преосмислянето на лихвените проценти подновява притесненията за стреса от имотите

Ами в този момент, направиха го още веднъж. За това, което се усеща като за 100-ти път през последните няколко години – почтено казано, изгубвам броя – вложителите се впуснаха в съществено преосмисляне на това, което се случва с световните лихвени проценти.

Мантрата „ по-високи за по-дълго “ на лихвите паднаха в пламъци в края на предходната година. Вместо това вложителите се втурнаха към 2024 година с ясна убеденост, че лихвените проценти ще паднат мощно и бързо. Но те към този момент преглеждат страхотни данни за работните места в Съединени американски щати и разнообразни „ постоянни “ мнения от лица, определящи цените, и насочват упованията за първите съкращения по-навътре в бъдещето.

И по този начин, „ хм, по-високо за малко по-дълго, в действителност “ е новият консенсус, с всичко, което това значи за държавни облигации, непрестанно възходящи акции и всички други класове активи сред тях. Вероятно не е съвпадане, че измежду всичко това, дребните терзания за здравето на пазара на бизнес парцели стартират още веднъж да кипят. Както сподели S&...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР