Ами ние не можем да си запазим животите, така че

...
Ами ние не можем да си запазим животите, така че
Коментари Харесай

Есил Дюран: В България трудно се живее и лесно се умира. Наивници сме!

Ами ние не можем да си запазим животите, тъй че това туптене на топката и гледане на тоя същия филм няколко пъти подред с избори сме го гледали. Това съобщи певицата Есил Дюран.

Тя изрече своето мнение и за идните избори: Те са решили изборите да са октомври, доста забавно, само че ние не знаем обаче същинската причина да бъдат тогава. Септември не им харесва. Много одобрявам думата ентусиазъм, само че в тази ситуация доста към този момент неуместно звучи. Всичко друго, само че не сме въодушевени да гласуваме след тези две години, защото ние гласувахме, с цел да разберем истината и по този начин се превърнахме в личните си очи като някакви наивници, които имат вяра въпреки всичко, че нещо може да стане, че нещо може по този начин да се промени. Но думата ентусиазъм да не я използваме, уточни Дюран пред Нова телевизия.

Певицата разяснява и езика на депутатите в Народното събрание: Те се назовават мафия. Кой е мафията в последна сметка? Единият вика: Ти, си мафия. Другият вика към него: Ти, си мафия. Това всичко ужасно доста обърква самите гласоподаватели, защото хората, не всеки от тях е седнал да прочете това, което би трябвало да прочете, с цел да оформи лична позиция и мнение. Отделно политиците приказват на езика на омразата, езикът им е като на женски пазар, сподели още Есил Дюран.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР