Американците там се сражаваха заедно с терористите от ИДИЛ и

...
Американците там се сражаваха заедно с терористите от ИДИЛ и
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Никой не иска да живее под ботуша на Путин

Американците там се сражаваха дружно с терористите от ИДИЛ и Ал Кайда, съобщи разпалено Дачков. По същият метод Русия освобождава Украйна от терористи и нацисти… - добави с горделивост той.

Нидал Алгафари, който е на половина сириец, попари Дачков: Десет хиляди чеченци бяха изпратени в Сирия без Путин „ да разбере “. После бяха изпратени още хиляди чеченци, които да се бият с другите чеченци. Въобще изпращането на чеченци мюсюлмани да се борят в Украйна против християни, там има и католици, е голяма нелепост. В Сирия Путин „ освободи “ град Алепу като го съпостави със земята. Ако по този начин освобождава и Украйна…

Светът е против Путин. Хората желаят да живеят като хората от европейските страни, не желаят да живеят в Русия, безапелационен е Алгафари.

Руските медии и агитация демонстрират от дълго време Путин като провидение. То не бе яздене на кон, лов на риба, целува девойки, спортува – супергерой.

Нямам нито един другар, даже отдалечен прочут, който да мечтае да отиде да живее или да учи в Русия. И руснаците отиват да живеят на Запад. Един немски пенсионер има пенсия колкото десетки руснаци. Но има хора, на които им доставя наслаждение да обичат Путин, да му се радват и да живеят под неговия ботуш. Ами да си живеят…

Русия нямат нищо, което да изнасят на открито с изключение на войни. Това могат – да провокират войни. Европа е мощна и ще преживее без Русия, без нейния газ, даже да е мъчно, - заключи Алгафари.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР