Американците, които са преминали през пълния цикъл на ваксинация, могат

...
Американците, които са преминали през пълния цикъл на ваксинация, могат
Коментари Харесай

Хора с пълна имунизация могат да се събират без маски в САЩ

Американците, които са минали през цялостния цикъл на имунизация, могат да се събират с други имунизирани в закрити пространства, без да е належащо да носят маски и физическо разграничаване, оповестява Асошиейтед прес.

Агенцията цитира дълго чаканите инструкции на Центровете за надзор и профилактика на болесттите на Съединени американски щати.

Препоръките също акцентират, че имунизираните хора и с последната доза могат да се събират по същия метод с нискорискови групи. Такъв е казусът, когато такива възрастни хора посещават своите здрави деца или внуци.

Препоръките дават насоки на хората от третата възраст, които все по-често бяха в незнание откакто преминат през цялостния курс на имунизацията, дали ще имат по-голяма независимост при посещаване на членовете от фамилията, при пътувания и други неща, които са правили преди експлоадирането на пандемията.

" Знаем, че хората държат да се имунизират, с цел да могат да се върнат към предходния си живот с хората, които обичат ", съобщи ръководителката на Центровете за надзор и профилактика на болесттите доктор Рошел Уаленски.

Остават в действие напътствията за хората с цялостна имунизация да не престават да носят добре прилепващи защитни маски, да заобикалят огромни скупчвания на хора и да съблюдават физическа отдалеченост, когато са на публични места. Според медицинските управляващи цялостният цикъл на имунизацията се смята за приключен две седмици, след приемането на последната доза. Около 30 милиона американци, или 9 % от популацията на Съединени американски щати, попадат към този момент в тази категория.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР