Американското подразделение на Nissan представи уникална версия на пикапа си TITAN, разработена

...
Американското подразделение на Nissan
представи уникална версия на пикапа си
TITAN, разработена
Коментари Харесай

Nissan със специален TITAN за Червения кръст

Американското поделение на Nissan представи неповторима версия на пикапа си TITAN, създадена с концепцията да бъде ултимативната избавителна кола, с която могат да разполагат екипите на Червения кръст.

За създаването на неповторимата си кола, която ще бъде дарена на Червения кръст, от Nissan са заложили на версията TITAN XD Diesel Midnight Edition Crew Cab, която обаче е преминала през извънредно сериозна стратегия за доработка и персонализация, в резултат на която автомобилът е трансфорат в универсален като приложимост спасителен/команден център.

Уникалният Nissan TITAN разполага със специално доработено окачване и специални гуми, поделение за спешна помощ, което при нужда може да бъде използвано и като място за заслон и почивка сред промените на спасителите, генератор на слънчеви панели, модул за интернет съгласуваност, цялостно съоръжение за оказване на първа помощ, повишен до 75 галона (284 литра) контейнер, мобилна кухня с микровълнова печка, мивка, ледник, допълнителна осветителна система и други.



С кабина с съдържимост за пет индивида, уникалният TITAN на Nissan е оборудван с петлитров, V-образен, осемцилиндров турбодизелов мотор на Cummins.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР