Американското подразделение на Hyundai обяви, че по време на международното изложение в

...
Американското подразделение на Hyundai
обяви, че по време на международното
изложение в
Коментари Харесай

Hyundai KONA е готов за американския си дебют

Американското поделение на Hyundai обяви, че по време на международното изложение в Лос Анджелис, което започва през тази седмица, ще се състои премиерата на версията на кросовъра KONA, предназначен за североамериканския пазар.

Hyundai KONA стана част от портфолиото на марката през тази година, като през юни първо стъпи на корейския пазар, а малко след това стана притежание на европейските консуматори. Моделът стана първото световно SUV В-сегмент предложение на компанията, като се присъедини към огромното SUV семейство на марката, в което попадат Tucson, Santa Fe и Grand Santa Fe.

Отличителни черти на новата KONA, която е налична във версия със задвижване и на четирите колела, са особено оформените на три отвесни равнища светлинни блокове, присъщата за марката Cascading Grille челна решетка, допълнителните предпазни детайли в долната част на автомобила, разновидностите за контрастно персонализиране на екстериора и други.

Hyundai KONA разполага с редица системи за повишаване на дейната сигурност, в това число с FCA (Forward Collision-Avoidance Assist) асистент, който употребява ориентирана напред камера и радар за вписване на възможност от удар, и при опасност задейства автоматизирано спирачната система на автомобила. Моделът идва също така със система за задържане на колата в пътното платно, автоматизирани светлини, система за предупреждаване при позициониране на друго превозно средство в сляпата точка на погледа на водача и доста други.

В оборудването на KONA са включени също така високотехнологични системи за свързаност, включително Android Auto и Apple CarPlay, 5-, 7- или 8-инчов екран, DAB радио, камера за задно виждане, 4G интернет съгласуваност, изцяло нов прожекционен Head-Up екран, пионерна за сегмента система за безжично зареждане на мобилни телефони, три режима на управление- Sports, Normal и Eco, и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР