Американското крило на Милан Кристиан Пулишич попадна в неособено приятна

...
Американското крило на Милан Кристиан Пулишич попадна в неособено приятна
Коментари Харесай

Смъртни заплахи към играч на Милан след дербито с Лацио

Американското крило на Милан Кристиан Пулишич попадна в неособено приятна обстановка след дербито на Серия " А ", което " росонерите " завоюваха с 1:0 като посетители на Лацио. Именно той бе забъркан в две от трите обстановки, приключили с изгонени играчи на столичния отбор, а почитателите на римския отбор не останаха изключително удовлетворени от това, че любимците им завършиха мача с осем души.

И взеха решение да покажат на Пулишич какво мислят по въпроса.

Американецът бе пострадал при двата жълти картона на Лука Пелегрини, приключили с изгонването му в 67-ата минута, а в добавеното време Матео Гендузи получи пряк червен картон, откакто реагира при обстановка още веднъж с Пулишич. Третият изпъден бе Адам Марушич, като това също се случи в продължението.

Милан победи с 1:0 с гол на Ноа Окафор две минути преди края на постоянните 90 минути на " Олимпико ".

Националът на Съединени американски щати се сблъска с реакциите на римските ултраси под фотография, която качи в Instagram - на нея се вижда по какъв начин той и съотборниците му честват извоюваните три точки. В мненията Пулишич бе засипан с обиди и даже смъртни закани.

Победата приближи Милан единствено на точка от втория Ювентус, който обаче играе с Наполи по-късно през днешния ден. Лацио пък е девети - на седем точки от местата, даващи право на присъединяване в евротурнирите.

След броени дни на римските " орли " следва реванш в осминафиналите на Шампионската лига против Байерн (Мюнхен). Италианците завоюваха първия мач с 1:0.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР