Американското комедийно шоу Saturday Night Live е сред най-старите предавания

...
Американското комедийно шоу Saturday Night Live е сред най-старите предавания
Коментари Харесай

Неприятната среща на Мая Рудолф с Доналд Тръмп

Американското комедийно шоу Saturday Night Live е измежду най-старите излъчвания в ефира на NBC и се излъчва от 1975 година Актьорският състав е богат и през годините се сменя, а в интервала от 2000 до 2007 година част от него е и американската актриса и певица Мая Рудолф. Скоро споделя кой е най-неприятният й посетител в предаването, до момента в който тя взе участие в него.
 Лейди Гага, Пинк, Доналд Тръмп, щурмът на Капитолия и в какво упрекнаха певиците сегашния президент на Съединени американски щати
Импийчмънт за Тръмп желаят тези звезди

И ние по този начин

В изявление за Vanity Fair 48-годишната звезда споделя за присъединяване на Доналд Тръмп в епизода " The Apprentice " от 2004 година, в който той е специфичен посетител. Не единствено тя, само че и останалите артисти в екипа на предаването, не остават удовлетворени от присъединяване му, дори им се желае да изоставен ефир.

Тогава Мая си споделя " F ***. Това е гадно. Не желая да бъда тук ".

Друг неин сътрудник от SNL, Сет Майерс, също не е удивен от предприемача: " Беше всичко, което бихте си помислили ". И прибавя: " Той нямаше никакво възприятие за комизъм, само че в случай че нещата работеха (с публиката), той беше удовлетворен. ", споделя през 2019 година пред Хауърд Стърн в едноименното му шоу.

Мнението на Мая Рудолф от този момент освен че не се трансформира, само че и се утежнява. Пред Vanity Fair тя удостоверява, че Тръмп е индивидът, който най-вече презира.

През 2019 година актрисата се завръща в SNL като гост-звезда и влиза в ролята на вицепрезидента Камала Харис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР