Американското издание Consumer Reports публикува ежегодния си рейтинг на надеждността

...
Американското издание Consumer Reports публикува ежегодния си рейтинг на надеждността
Коментари Харесай

Японците са Номер 1. Най-надеждните автомобили през 2017-а

Американското издание Consumer Reports разгласява годишния си рейтинг на надеждността на колите измежду водещите международни марки. В проучването за 2017 година са употребявани данните, получени след проучване измежду притежателите на коли. В класацията са включени общо 27 автомобилни марки.

Най-надеждните коли, съгласно изследването, са японски модели, които заемат първото и второто място. Най-малък брой повреди и повреди е установен при Toyota. Най-надеждният модел на тази марка е купето GT86. В същото време пикапът Tacoma провокира най-вече недоволства от притежателите на лекотоварния модел.

Второто място се заема от Lexus. Година по-рано компанията оглавяваше листата с най-надеждните коли. Най-голям брой позитивните мнения дадоха притежателите на седана ES. Най-ненадежден модел на Lexus е кросоувърът GX.

Първата тройка се оформя от Kia. Корейската компания съумя да се изкачи по едно и също време с две позиции спрямо 2016 година.Тези резултати Kia съумя да реализира с помощта на високия рейтинг на модела Niro, който съгласно притежателите се е трансформирал в най-надеждния автомобил на марката.

Сред първите 10 най-надеждни коли попадат още марките Audi, BMW, Subaru, Infiniti, Buick, Honda и Hyundai.

Най-голям растеж спрямо предходната година демонстрира Chrysler. Автомобилите на компанията съумяха да усилят рейтинга за надеждност от раз с 10 позиции и заемат 17-о място.

В същото време най-сериозен спад регистрират три марки: Acura, Cadillac и Mazda.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР