Американско момиче на име Мадлин, с пищно въображение и ясно

...
Американско момиче на име Мадлин, с пищно въображение и ясно
Коментари Харесай

Властите в Лос Анджелис разрешиха на момиченце да притежава еднорог


Американско момиче на име Мадлин, с охолно въображение и ясно схващане, че бюрокрацията може да препъва фантазии, сбъдна желанието си и получи позволение от ветеринарните управляващи в Лос Анджелис да има еднорог, в случай че успее да си откри, заяви Българска телеграфна агенция.

Първото по рода си позволение за митичното животно е съпроводено с инструкции за развъждането му - да му се обезпечи уместно излагане на слънчева светлина, на лунни лъчи и срещи с дъги, рогът му да се почиства най-малко един път месечно с мека забрадка и най-малко един път седмично да хапва любеница.

Марсия Мейеда, шеф на локалната ветеринарна работа, е изпратила на момичето розова железна табелка с форма на сърце и надпис " Постоянно позволение за еднорог " и плюшена играчка еднорог със сребърен рог.

Миналия месец момичето изпратило до службата малко писмо с текст: " Скъпа администрация на Лос Анджелис, бих желала да получа Вашето утвърждение да отглеждам еднорог в задния двор на дома ни, в случай че си намеря подобен ". Мейеда приветства Мадлин за " възприятието й за отговорност при развъждане на домакински любим, с цел да изиска авансово позволение ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР