Американско изследване доказа, че ако заспим след секс, това означава,

...
Американско изследване доказа, че ако заспим след секс, това означава,
Коментари Харесай

Какво означава, ако заспите след секс?

Американско проучване потвърди, че в случай че заспим след секс, това значи, че сме влюбени в колегата, написа Daily Mail, представен от actualno.com. Проучването било направено от екип еволюционни психолози от университетите в Мичиган и Пенсилвания, воден от Даниъл Крюгер.

В опита взели участие 456 доброволци, които попълнили по интернет анонимни формуляри за половите си прекарвания. Анкетираните трябвало да отговорят на въпросите " кой първи заспива след секс " и " кой заспива първи без секс ".

От разбора ставало видно, че сътрудниците, които изпадат в сън след акта, откакто се разсънят са доста по-склонни към нежности и вербално другарство. Изследователският екип открил, че обратно на общоприетите клишета, незабавно след акта мъжете не заспивали по-често от дамите. Но дамите по предписание заспивали преди сътрудниците си, в случай че не бил осъществен сексуален акт, пишат от actualno.com.

Будното положение на мъжа след секс еволюционните психолози обяснявали като диря от предишното, когато мощният пол бдял партньорката да не се измъкне след акта и да потърси различен. Мъжете бодърствали и за да подканят партньорката към нов акт, когато възстановят силите си. Според Даниъл Крюгер репродуктивните тактики на индивида не приключват с края на половия акт. Те не престават и диктуват характерно държание и след него, написа медията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР