Американският войник Адам Хокер си бил наел жилище в Уинипег,

...
Американският войник Адам Хокер си бил наел жилище в Уинипег,
Коментари Харесай

Войник се прибра у дома, видя, че от тавана капе кръв и стана страшно СНИМКИ 18+

Американският боец Адам Хокер си бил наел жилище в Уинипег, Канада. Наскоро той се прибрал вкъщи и се заел с нормалните си каузи: взел си душ, сготвил си вечеря.

След половин час обаче младежът видял нещо в жилището му, от което изпаднал в потрес.

От тавана на банята на ручейче текла кръв, заливайки всичко в близост.

Адам схванал, че се е случила неволя, свързал се с домоуправителя и те дружно хукнали да ревизират жилището от горната страна.

Вратата никой не отварял, по тази причина те решили да звъннат на 911. Пристигналите на мястото спасители, разрушили вратата и разкрили в банята изпаднал в безсъзнание човек.

По думите на медиците, индивидът бил умрял преди няколко дни, откакто паднал, блъснал си главата мощно и изгубил схващане.

С това обаче историята не завършила. Адам, който преди половин година станал очевидец на гибелта на собствен другар по работа, изпаднал в меланхолия, че не схванал по-рано за бедата, в която бил изпаднал неговия комшия.

После младежът помолил своя наемодател да приведе жилището му в ред. Все отново там всичко било в кръв, също по този начин миришело на мъртвец.

На което, по думите му, получил следния отговор: "Ти си деец и би трябвало към този момент да си привикнал с тези неща ".

Тогава Адам разказал историята във Facebook, качвайки няколко страховити фотоси от жилището си, написа в. "Дейли мейл ".
Едва след вълната от рецензии по адрес на хазяина, притежателят на жилището заречен да наеме компания, която да почисти жилището.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР