Американският волейболен национал Гарет Муагутитиа е на крачка от трансфер

...
Американският волейболен национал Гарет Муагутитиа е на крачка от трансфер
Коментари Харесай

Американски национал на крачка от трансфер в Полша

Американският волейболен национал Гарет Муагутитиа е на крачка от трансфер в Полша, осведомят италианските медии. 32-годишният посрещач, който завоюва сребърния орден в Лигата на нациите през 2019-а, е покрай контракт с Алурон Вирту Варта (Заверче), част от който през миналия сезон бе националът Николай Пенчев.
 От Верона оповестиха задържането на Аспарух Аспарухов
Муагутитиа игра за италианския Калцедония (Верона) през последния сезон, под управлението на българския треньор Радостин Стойчев и дружно с Матей Казийски и Аспарух Аспарухов, само че наподобява, че няма да продължи контракта си. В богатата си кариера Муагутутиа е играл и в Испания, Финландия, Турция, Китай, Португалия и Гърция. През 2013/2014 прекарва първия си сезон в Полша - в Бидгошч.

За ново попълнение на Заверче се спряга и бразилският национал Флавио Гуалберто, който играе на поста център. 27-годишният Флавио е играл през съвсем цялата си кариера в Минас Тенис Клуб (Бело Оризонте), а през последния сезон бе част от гранда Сеск (Рио де Жанейро), само че поради очертаващата се рецесия в Бразилия, ще смени шампионата.  Перуджа притегли Себастиан Соле
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР