Американският военен министър Лойд Остин направи грешка на езика, предаде

...
Американският военен министър Лойд Остин направи грешка на езика, предаде
Коментари Харесай

Военният министър на САЩ: Не трябва да допуснем СССР да нападне Украйна

Американският боен министър Лойд Остин направи неточност на езика, съобщи Ройтерс.

По време на конференция в столицата на Южна Корея - Сеул шефът на Пентагона съобщи: Ние не би трябвало да допуснем Съюзът на руските социалистически републики (СССР) да нападне Украйна.

От международната осведомителна организация означиха, че Съветският съюз е прекратил своето битие като страна на 31 декември 1991 година и не показаха дали Остин се е поправил.

Говорейки за напрежението сред Русия и Украйна, министърът на защитата уточни, че Съединени американски щати са мощно обезпокоени от засиленото съветско вонено наличие в пограничните с Украйна региони.

Ние ще използваме всички средства, с цел да предотвратим експлоадиране на въоръжен спор и нашите дейности ще бъдат съгласувани със международната общественост, сподели още Остин в столицата на азиатската страна.

През последно време Съединени американски щати и други членки на НАТО обявиха, че Русия струпва войски по границата си с Украйна и възнамерява да нападне своята съседка. Москва отхвърли тези изказвания.

Руският външен министър Сергей Лавров през днешния ден сподели, че чака в скоро време в страни от Източна Европа, които са членки на НАТО, да бъдат ситуирани ракети със междинен обхват на деяние (между 3000 и 5000 километра). Той също упрекна Вашингтон, че трансформира прилежащи на Русия страни в плацдарм на НАТО.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР