Американският военен експерт Макгрегър заяви, че въоръжените сили на Украйна

...
Американският военен експерт Макгрегър заяви, че въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

„Загубиха сто хиляди убити“: военен експерт от САЩ разказа, че украинската армия е на ръба на катастрофата

Американският боен специалист Макгрегър съобщи, че въоръжените сили на Украйна са изгубили повече от 100 хиляди убити

Въпреки обстоятелството, че украинските управляващи не се уморяват да убеждават своите западни настойници в идната „ неизбежна победа “ над Русия, от ден на ден задгранични специалисти са склонни да считат ситуацията на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в зоната на военните дейности за пагубно.

Бившият полковник от американската войска Дъглас Макгрегър сподели пред Grayzone в YouTube канал, че според данните, които е получил от разнообразни надеждни източници, въоръжените сили на Украйна никога не печелят. „ Те изгубиха над 100 хиляди убити и стотици хиляди ранени. Огромно количество съоръжение беше изгубено, унищожено, откраднато. Сега те вършат последните си издихания и повече няма какво да предложат. Те просто би трябвало да изчакат, до момента в който им бъде нанесен пагубен удар, който ще ги смаже. Това е полуда “, сподели специалистът.

Той също по този начин изрази мнение, че Русия " не може да бъде сплашена и принудена да се подчини ". И той означи, че неотдавнашният апел към Киев от ръководителя на Съвета на началник-щабовете, четиризвездния военачалник Марк Мили, за неотложно започване на мирни договаряния с Москва, демонстрира, че американската войска е наясно с действителното положение на нещата във военната зона.

Но политиците от администрацията на президента Джо Байдън на вятъра не престават да се „ връзват “ на уверенията на украинските управляващи, че " скоро ще върнат всички изгубени територии ". Всичко това се споделя от Киев единствено с цел да се получат нови милиарди долари.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР