Американският телевизионен канал CBS уволни вицепрезидента си Хейли Гефтман-Голд, която

...
Американският телевизионен канал CBS уволни вицепрезидента си Хейли Гефтман-Голд, която
Коментари Харесай

Дори не изпитвам съчувствие: Американски канал се изсмя над жертвите в Лас Вегас

Американският ефирен канал CBS уволни вицепрезидента си Хейли Гефтман-Голд, която съобщи, че жертвите на психопата в Лас Вегас не заслужават състрадание, тъй като почитателите на кънтри музиката „ най-често са републиканци “. „ Всъщност, аз даже не изпитвам състрадание, тъй като почитателите на кънтри музиката най-често са републиканци с оръжие “, се споделя в пост на Гефтман-Голд във Facebook. Той към този момент е заличен. Цитат от поста популяризира Fox News.

 cbslawyer

Телевизията оповестява, че Гефтман-Голд към този момент се е извинила, казвайки, че „ надълбоко съжалява за това, че е подценила човешкия живот, лишен от Стивън Падок “.



„ По-рано през днешния ден написах нямащ опрощение пост във Facebook, засягащ трагичната пукотевица в Лас Вегас. Много скърбя за това изказване. Моите срамни мнения не отразяват възгледите на моя някогашен шеф, сътрудници, семейство и другари, а също и моите лични убеждения “, съобщи тя.



Представител на CBS заяви, че Гефтман-Голд е била уволнена за нарушение на разпоредбите на малкия екран. „ Възгледите ѝ в обществените мрежи са извънредно неприемливи за всички в CBS. Искрено съчувстваме на жертвите в Лас Вегас и фамилиите им “, сподели той.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР