Американският технологичен гигант Apple очаква да произведе поне с 3

...
Американският технологичен гигант Apple очаква да произведе поне с 3
Коментари Харесай

Apple намалява производството на iPhone 14: на какво се дължи свиването?

Американският софтуерен колос Apple чака да създаде най-малко с 3 милиона броя от новата серия iPhone 14 по-малко, в сравнение с предвиждаше при започване на тази година. Това споделят източници, осведомени с проектите на компанията, представени от Bloomberg. Apple и нейните снабдители целят да произведат 87 милиона устройства спрямо първичната цел от 90 милиона броя.

Свиването се дължи на по-малкия интерес съответно към моделите iPhone 14 и 14 Plus - по-евтините други възможности на Pro моделите. Този проблем се прибавя и към компликациите с доставките тук-там като китайския град Чжънчжоу, където се намира най-големият цех за сглобяване на смарт телефоните и който сега е блокиран за седмица поради следващия локдаун, в резултат на новорегистрирани случаи на Covid-19.
 Политиката за
Неразбираната от Европа и Съединени американски щати китайска политика удари производството на iPhone и затвори посетителите на Disneyland

Недоволството измежду бизнеса пораства

Продажбите на iPhone 14 и 14 Plus внезапно се забавиха след стартирането им, а свиването в Китай продължава да се задълбочава, съгласно анализатори от Jefferies, които отразява най-големия пазар за смарт телефони в света. Наскоро Apple се отхвърли от проектите си да усили производството на новите си устройства откакто предстоящият скок в интереса на търсенето по този начин и не се състоя.

Въпреки пониженото произвеждане, тази неделя от Apple обявиха, че ползата към двете по-скъпи устройства - iPhone 14 Pro и Pro Max остава огромен, само че производството им ще бъде лимитирано от блокадата в Чжънчжоу, само че без да дава съответни числа.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР