Американският сценарист и режисьор Стивън Спилбърг подготвя нов сериал в

...
Американският сценарист и режисьор Стивън Спилбърг подготвя нов сериал в
Коментари Харесай

Спилбърг се кани да направи нещо невиждано в киното

Американският сценарист и режисьор Стивън Спилбърг приготвя нов сериал в жанра на ужасите. Този път Спилбърг ще се възползва от някои от опциите на технологиите, като посредством тях ще вкара условия по кое време поредицата може да се гледа, оповестява Engadget.

Сериалът ще се излъчва онлайн по бъдещата платформа Quibi, която ще може да се употребява единствено през мобилен телефон. Освен това приложението ще употребява спомагателни данни, с цел да знае по кое време залязва Слънцето в региона, където се намира всеки даден консуматор.

Едва след залеза, потребителят ще има достъп до сериала, който за в този момент е с работното заглавие Spielberg's After Dark. Спилбърг възнамерява да има 10-12 епизода през първия сезон на сериала, като към този момент е написал половината.

Ако потребителят се опита да гледа сериала през светлата част на деня, ще вижда единствено броят, който отброява часовете до залеза. И назад, когато стартира изгревът, достъпът до епизодите още веднъж ще се стопира до идващия залез.

Епизодите ще са къси, към 10 минути. Те са съобразени с цялостната идея на Quibi, която планува, че потребителите са в придвижване, когато употребяват телефоните си и желаят да могат да гледат нещо малко, да вземем за пример до момента в който се возят в градския превоз. Quibi най-вероятно ще тръгне през април 2020 година, като дотогава ще е подготвен и целият сериал на Спилбърг.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР