Американският софтуерен магнат Джон Макафи не се е самоубил, това

...
Американският софтуерен магнат Джон Макафи не се е самоубил, това
Коментари Харесай

Софтуерният предприемач Джон Макафи не се е самоубил, твърди жена му

Американският софтуерен магнат Джон Макафи не се е самоубил, това съобщи пред публицисти неговата брачна половинка Джанис Дайсън, представена от Ройтерс. Тя упреква американските управляващи за гибелта му в испанския затвор, където той очакваше екстрадиция си в Съединени американски щати.

Вдовицата е поискала задълбочено следствие на събитията към неочакваната гибел на брачна половинка си, който беше открит мъртъв в затворническата си килия в Барселона в сряда, 23 юни.
 Джон Макафи е оставил предсмъртно обръщение Джон Макафи е оставил предсмъртно обръщение
Основателят на антивирусната софтуерна компания McAfee, Джон Макафи, открит мъртъв в испански затвор, е оставил в Twitter известие в...

Властите дефинираха случилото се като явно самоубийство, само че юристът на Макафи - Хавиер Вилалба осведоми, че ще изиска втора аутопсия по искане на семейство Макафи.

Джон Дейвид Макафи е британско-американски компютърен програмист, предприемач и повторен претендент за президент. През 1987 година той написа първия комерсиален антивирусен програмен продукт и основава McAfee Associates, с цел да продава творението си. Той подава оставка през 1994 година и продава останалия си дял от компанията.

Миналата година Макафи беше арестуван в Испания по искане на Съединени американски щати, след което съдът утвърди екстрадицията му. Според американските управляващи предприемачът е укривал налози като е изпращал приходите си по сметките на подставени лица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР