Американският сенатор Марко Рубио заяви, че нещо не е наред

...
Американският сенатор Марко Рубио заяви, че нещо не е наред
Коментари Харесай

Топ републиканец в Сената на САЩ: Нещо не е наред с Путин

Американският сенатор Марко Рубио съобщи, че " нещо не е наред " с Владимир Путин , до момента в който нахлуващите съветски сили не престават да нападат Украйна за трети следващ ден, оповестява " Индипендънт ".

" Иска ми се да мога да споделя повече, само че з асега мога да кажа, че е много явно за мнозина, че нещо не е наред с Путин ", сподели Рубио в събота.

" Той постоянно е бил палач, само че казусът му в този момент е друг и важен . Би било неточност да се допусна, че Путин ще реагира по същия метод, както преди 5 години ", сподели той.

Рубио е член на комисията по разузнаването на Сената и е осведомен с брифинги от американски шпиони.

Руските сили започнаха координирани ракетни и артилерийски офанзиви против украински градове, в това число столицата Киев, в най-тежкия спор в Европа от десетилетия, стартират от Владимир Путин в четвъртък. Докато светът наблюдаваше събитията, които се развиват с потрес и смут след изказването на Путин в четвъртък , водачите осъдиха нашествието и постановиха наказания против Русия.

Тежки улични боеве против съветски нахлуващи войски се водят в Киев , до момента в който управляващите приканиха локалните поданици да се скрият неотложно.

По-рано в събота Рубио помоли администрацията на демократа Джо Байдън да глоби превантивно " всеки, който се причисли към марионетно съветско държавно управление в Украйна ".
 За Медведев глобите са
За Медведев глобите са " чудесни " и нищо няма да трансформират

Предупреждава западните страни: Изчакайте...

Тези, които поддържат съветското държавно управление, също би трябвало да получат възбрана за визи , сподели той.

Русия желае да превземе украинската столица , съгласно съветника на украинския президент Владимир Зеленски Михаил Подоляк. Той добави, че Москва желае да унищожи съществуващото управление .

Кметът на Киев Виталий Кличко сподели, че десетки са ранени при сражения през нощта в града . Най-малко 35 души, в това число две деца, са ранени при офанзивите, сподели кметът.

Той добави, че сега няма огромно съветско военно наличие в столицата . Някои диверсионни групи обаче останаха дейни, сподели Кличко.

Интензивни боеве се водят в южната част на Украйна в Херсон , северно от Крим и в черноморските пристанища Николаев, Одеса и към Мариупол .
 Путин размаха нуклеарния меч, знаейки, че Западът не желае да стартира Трета международна война
Путин размаха нуклеарния меч, знаейки, че Западът не желае да стартира Трета международна война

Но в случай че нападна един от сътрудниците в НАТО, обстановка ще се промени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР