Американският сенатор Марко Рубио, член на Комитета по разузнаването, предполага,

...
Американският сенатор Марко Рубио, член на Комитета по разузнаването, предполага,
Коментари Харесай

Путин ще атакува Полша, ако...

Американският сенатор Марко Рубио, член на Комитета по разузнаването, допуска, че след поредност от провали на съветската войска на бойното поле съветският президент Владимир Путин може да подреди офанзива против разпределението на военна помощ за Украйна. По-специално това може да засегне даже летищата в Полша, която е членка на НАТО. Това оповестява Си Ен Ен.

„ Ако той (Владимир Путин) реши да вземем за пример, че въоръжаването от НАТО, въоръжаването от Европа и въоръжаването от Съединените щати за Украйна освен ще докара до загуба във войната, само че и ще подкопае контрола му над властта... тогава е изцяло допустимо е в последна сметка да удари някои от тези разпределителни пунктове, през които тези доставки идват, в това число в Полша “, изясни Рубио.

Според сенатора опцията за нахлуване на територията на страна от НАТО, да вземем за пример на някое летище в Полша, е по-тревожна от опцията за нуклеарен удар в Украйна, за който мнозина в този момент приказват. Рубио обаче не може да си показа сюжет, при който Путин да завоюва войната против Украйна. Той добави, че в този момент съветската войска има два разновидността: да се опита да задържи територията, която към този момент е завладяна, и това може да продължи с години, или да продължи да отстъпва.

Кремъл разгласи по-рано, че поддържа " уравновесения метод " по въпроса с използването на нуклеарни оръжия, който да не се основава на страсти. Това се случи, откакто основен съдружник на президента Владимир Путин прикани Русия да употребява " нуклеарно оръжие с дребна мощ " в Украйна. На рецензията на Рамзан Кадиров, глава на Чеченската република, към съветското военно управление, отговори представителят на Кремъл – Дмитрий Песков. Той съобщи пред кореспонденти, че това е доста прочувствен миг и управниците на другите райони имат право да показват мнението си, само че методът на Русия не би трябвало да бъде воден от страсти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР