Американският сенатор Боб Коркър заяви, че президентът на САЩ Доналд

...
Американският сенатор Боб Коркър заяви, че президентът на САЩ Доналд
Коментари Харесай

Тръмп може да предизвика Трета световна война

Американският сенатор Боб Коркър съобщи, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да провокира Трета международна война със своите дейности, предадоха Ройтерс и ТАСС. В изявление за в. " Ню Йорк таймс " републиканецът Коркър, който е ръководител на комисията по външни работи на Сената, сподели, че Тръмп се държи все едно е в риалити шоу, съобщи ДАРИК.

" Той ме тревожи. Той би трябвало да тревожи всеки, който е угрижен за нашата страна ", съобщи сенаторът. Коркър предизвести, че с безразсъдното си държание Тръмп рискува да сложи Съединени американски щати " на пътя към Трета международна война ".

Според сенатора президентът неведнъж е вредил на дипломатическите старания на Съединени американски щати в интернационален проект със своите мнения в Туитър. Коркър изрази удовлетворение от това, че до Тръмп има хора като министъра на защитата Джеймс Матис, държавния секретар Рекс Тилърсън и ръководителя на канцеларията на Белия дом Джон Кели, които по думите му " оказват помощ нашата страна да не изпадне в безпорядък ".

Преди това Тръмп упрекна Коркър за нуклеарната договорка с Иран в поредност от нападки в Туитър, които провокираха остри ответни мнения от сенатора.

" Сенатор Боб Коркър ме " молеше " да го поддържа за преизбиране в Тенеси. Аз споделих " не " и той отпадна ", написа президентът
" Той също по този начин искаше да бъде държавен секретар, а аз споделих " не, благодаря ". Той също по този начин значително е виновен за ужасяващата договорка с Иран ", съобщи Тръмп.

" Затова изцяло мога да чакам Коркър да бъде негативен глас и да пречи на нашия популярен дневен ред ", сподели президентът. Коркър отвърна с изказване, в което сподели: " Срамота е, че Белият дом се е трансформирал в забавачка за възрастни хора. Някой явно е пропуснал промяната си тази заран. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР