Американският рок музикант Мерилин Менсън нарече в насилие ужасно изкривяване

...
Американският рок музикант Мерилин Менсън нарече в насилие ужасно изкривяване
Коментари Харесай

Мерилин Менсън коментира обвиненията в насилие

Американският рок музикант Мерилин Менсън назова в принуждение " извънредно деформиране на действителността ".
По-рано американската актриса Евън Рейчъл Ууд , известна със сериала " Westworld ", упрекна Менсън в принуждение, като съобщи, че години наред " извънредно е издевателствал " над нея и към този момент не може да живее в положение на боязън и изнудване. В знак на взаимност минимум четири други дами споделиха своя опит, заяви " Венити Феър ", обвинявайки Менсън в полово и психическо принуждение, както и в разнообразни форми на насила и заплашване.
" Очевидно моето изкуство и животът ми от дълго време провокират несъгласия, само че тези скорошни изказвания за мен са извънредно деформиране на действителността. Интимните ми връзки постоянно са били по единодушие с близки по дух сътрудници. Независимо от това по какъв начин или за какво другите в този момент избират да изкривяват предишното, това е истината ", написа Менсън на страницата си в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.

По-рано стана известно, че в светлината на изказванията за принуждение против Менсън, лейбълът Loma Vista Recording е оповестил с артиста.
Музикантът стартира съдействие с тази звукозаписна компания през 2015 година и през това време съумява да издаде три албума, последният от които - We Are Chaos („ Ние сме безпорядък “) излиза през септември 2020 година
Това не са първите обвинявания против Менсън. По-тано звездата от " Доктор Хаус ", американската актриса Чарлийн Йи упрекна Менсън в полов тормоз по време на работата си в сериала. През 2018 година окръжната прокуратура на окръг Лос Анджелис (Калифорния) взема решение да не повдига публични обвинявания против артиста за обезчестяване. Това решение е взето по отношение на приключването на времето, планувано за следствие и предаване на делото на съда. Освен това, жертвата се отхвърли от желанието си да съди Менсън и спря да си сътрудничи с прокуратурата.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР