Американският режисьор Тод Хейнс разчита на актрисите Джулиан Мур и

...
Американският режисьор Тод Хейнс разчита на актрисите Джулиан Мур и
Коментари Харесай

Джулиан Мур и Натали Портман заедно в Кан за премиерата на Май, декември”

Американският режисьор Тод Хейнс разчита на актрисите Джулиан Мур и Натали Портман при четвъртия си опит да получи премията " Златна палма " на кинофестивала в Кан, където беше показан последният му филм " Май, декември " в събота вечерта, съобщи Ройтерс.

Мур е в ролята на по-възрастна звезда, която става обект на таблоидите две десетилетия по-рано поради връзката си с доста по-млад мъж, изигран от Чарлз Мелтън - прочут с ролята си в " Ривърдейл ".

Животът ѝ стартира да се разпада, когато Портман, превъплътила се в холивудска актриса, се появява, с цел да се приготви за ролята на героинята на Мур.

" Рядко има сюжети с толкоз завладяващи женски персонажи в центъра и двама герои на толкоз разнообразни възрасти ", сподели Хейнс пред " Холивуд рипортър " предходната седмица.

И Мур, и Портман са носителки на премия " Оскар " за най-хубава актриса, надлежно през 2015 година за " Все още Алис " и през 2011 година за " Черният лебед ".

“Май, декември ”, който е сниман единствено за 23 дни, е четвърти филм, в който Джулиан Мур работи с режисьора Тод Хейнс, отбелязва Ройтерс.

Общо 21 продукции се борят за премията " Златна палма " на тазгодишния кинофестивал в Кан, който стартира на 16 май и ще продължи до 27 май, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР