Американският режисьор Джей Роуч снима телевизионен сериал, базиран на скандалната

...
Американският режисьор Джей Роуч снима телевизионен сериал, базиран на скандалната
Коментари Харесай

Снимат сериал по скандална книга за Тръмп

Американският режисьор Джей Роуч снима ефирен сериал, основан на скандалната книга на американския публицист Майкъл Улф – „ Огън и гняв: в Белия дом на Тръмп ”. По данни на Hollywood Reporter Роуч ще влезе в ролята и на изпълнителен продуцент на поредицата. Стойността на договорката се прави оценка на милиони долари.

Все още обаче не е известно коя компания има правата за излъчването.

Още през януари стана известно, че книгата на Улф ще бъде в основата на сериал, откакто Endeavour Content получиха правата за екранизацията й. В нея се разкриват детайлности от живота на американския водач и отношението му към околните и подчинените му. Така да вземем за пример Улф цитира писмо на към този момент някогашния ръководител на Националния стопански съвет Гари Кон, в което той дава нелицеприятни оценки на президента и неговия екип. „ По-лошо е, в сравнение с може да си визиите. Идиот в обграждане на клоуни. Тръмп не чете нищо – нито едностранчиви отчети, нито къси резюмета.

Той завършва договарянията със международните водачи по средата, единствено тъй като се е изморил ”, показва в него Кон. Цитират се и подробни изказвания на също към този момент някогашния консултант на Тръмп Стив Банън.

Улф написа още, че Тръмп трябвало да успокоява брачната половинка си и да я твърди, че няма да бъде президент, тъй като тя е изпаднала в нервна рецесия, когато е схванала за желанията му да се кандидатира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР