Американският режисьор Джей Роуч (режисирал филми като Остин Пауърс и

...
Американският режисьор Джей Роуч (режисирал филми като Остин Пауърс и
Коментари Харесай

Вече се снима сериал по скандална книга за управлението на Тръмп

Американският режисьор Джей Роуч (режисирал филми като " Остин Пауърс " и " Запознай се с нашите " ) сега снима ефирен сериал, основан на скандалната книга на американския публицист Майкъл Улф - " Огън и гняв: в Белия дом на Тръмп ".
По данни на Hollywood Reporter носителят на " Еми " ще влезе в ролята и на изпълнителен продуцент на поредицата. От изданието настояват още, че цената на договорката се прави оценка на милиони долари. Все още обаче не е известно коя компания има правата за излъчването.
Още през януари стана известно, че книгата на Улф ще бъде в основата на сериал, откакто Endeavour Content получиха правата за екранизацията ѝ. В нея се разкриват детайлности от живота на американския водач и отношението му към околните и подчинените му. Така да вземем за пример, Улф цитира писмо на към този момент някогашния ръководител на Националния стопански съвет Гари Кон, в което той дава нелицеприятни оценки на президента и неговия екип.
" По-лошо е, в сравнение с може да си визиите. Идиот в обграждане на клоуни. Тръмп не чете нищо – нито едностранчиви отчети, нито къси резюмета. Той завършва договарянията със международните водачи по средата, единствено тъй като се е изморил”, показва в него Кон.
Цитират се и подробни изказвания на също към този момент някогашния консултант на Тръмп Стив Банън.
Улф написа още, че Тръмп трябвало да успокоява брачната половинка си и да я твърди, че няма да бъде президент, тъй като тя е изпаднала в нервна рецесия, когато е схванала за желанията му да се кандидатира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР