Американският регулатор разреши да бъдат възобновени тестовете за срещу на

...
Американският регулатор разреши да бъдат възобновени тестовете за срещу на
Коментари Харесай

AstraZeneca продължава изпитанията на ваксината за CODI-19 в САЩ

Американският регулатор позволи да бъдат обновени тестванията за против на британско-шведската фармацевтична компания, заяви в. The Wall Street Journal, представен от БГНЕС.
Управлението по въпросите за качеството на храните и медикаментите завърши с изследването на събитията по възникването на странични резултати при двама доброволци. Регулаторът не е открил връзка сред употребяваната ваксина и появяването на признаци, само че и не може да изключи такава връзка, настояват източници пред вестника. AstraZeneca е известена, че може да продължи изпробванията. Регулаторът възнамерява да задължи откривателите да оповестяват на всички доброволци за възникването на странични резултати и да наблюдават за появяването у тях на неврологични признаци, по-специално онемяване.
 Потвърдиха ефикасността на имунизацията против COVID-19 на AstraZeneca Потвърдиха ефикасността на имунизацията против COVID-19 на AstraZeneca
Британско проучване удостовери успеваемостта на генетичния механизъм, при който работи имунизацията против COVID-19, създадена от Оксфорд...
Третата фаза на имунизацията на AstraZeneca стартира в Съединени американски щати в края на август, само че на 14 септември тестванията бяха спрени поради появяването на странични резултати в една от доброволките във Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР