Американският рапът Поста Малоун е добре познат както със своята

...
Американският рапът Поста Малоун е добре познат както със своята
Коментари Харесай

Пост Малоун продава поръчковото си Bugatti Chiron

Американският рапът Поста Малоун е добре прочут както със своята музикална кариера, по този начин и със суперавтомобилите, които има. Една от най-интересните и може би най-скъпата облага в неговия гараж е снежно бяло Bugatti Chiron с което изпълнителят се снабдява през 2019 година. Колата е направена напълно по усета на Малоун във връзка с екстериора и интериора.
`Пост

Бялата багра, която от Bugatti назовават Glacier White e съчетана със специфични Caractere джанти, алтернатива която коства към 60 хиляди евро. В предната и задната част решетките са сребърни, алтернатива която коства към 35 хиляди евро, а черни спирачни апарати за към 4 хиляди евро приключват екстериорната визия.

`Пост

В интериора е доплатено за бели „ удобни “ седалки с цена от към 26 хиляди евро. Почти всички детайли в интериора са облечени в бяла кожа, в това число и по централната подпора, таблото, кормилото и тавана.
`Пост

Колата е оповестена за продажба в уеб страницата DuPont Registry като все още не се загатва нейната цена. Смята се, че Малоун е платил към 3 милиона евро за нея, само че се чака тя да се продаде за доста по-висока сума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР