Американският рапър Lil Pump ще бъде звездата в първото издание

...
Американският рапър Lil Pump ще бъде звездата в първото издание
Коментари Харесай

6-цифрен хонорар на американски рапър плати Община Варна

Американският рапър Lil Pump ще бъде звездата в първото издание на Варна джулай фестивал. Събитието ще се организира на 15 юли на паркинга на Морска гара, оповестява Darik.

За най-малко 45-минутното присъединяване на 22-годишния Lil Pump Община Варна е подготвена да даде 133 хиляди лв. без Данък добавена стойност. Това излиза наяве от оповестената социална поръчка, чийто предмет е обезпечаване на концертното присъединяване на американския хип-хоп реализатор. В посочената цена влизат превозът, настаняването, изхранването и защитата на актьора и неговия екип.  

Варна джулай фестивал е тематичен фестивал, насочен към младежката аудитория. Първото му издание ще бъде в жанра хип–хоп и неговите разновидности, тъй като има 50-годишен празник от основаването на тази музика, както и 30 години от зараждането на рапа във Варна. Поканени са емблематични реализатори, свързани с варненската сцена през последните 3 десетилетия, оставили следи в хип-хоп културата на града и страната.

Очаква се на Варна джулай фестивал да участват сред 20 и 40 хиляди фенове. Събитието ще продължи 6 часа. От текста на публичната поръчка не излиза наяве дали  фестивалът ще е със свободен вход. 

Рапър потегли с мотор на сцената и падна с него върху публиката (видео)

Lil Pump към този момент е бил в България. През декември 2021 година той беше хедлайнер на музикален фестивал в София.

Lil Pump може да се похвали с близо 15 милиона почитатели в Инстаграм. Във Facebook рапърът е следван от над 5 милиона души. Някои от клиповете му в Youtube имат стотици милиони гледания. Най-големият му шлагер – Gucci gang, има 1,1 милиарда гледания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР