Американският рапър и певец Шон Кингстън е в арест във

...
Американският рапър и певец Шон Кингстън е в арест във
Коментари Харесай

Обвиниха рапър за измама с повече от 1 млн. долара

Американският рапър и артист Шон Кингстън е в арест във Флорида от неделя, 2 юни. Двамата с майка му са упрекнати там за машинация за повече от един милион щатски $, съобщи Асошиейтед прес.

Изпълнителят, който е на 34 години, е ареста на окръг Брауърд. Той е задържан на 23 май във Форт Ъруин, военна подготвителна база в калифорнийската пустиня Мохаве, където имал театрална изява. Миналата седмица рапърът се отхвърли от правото си да се бори против екстрадиция в Калифорния и се съгласи да бъде предаден на управляващите във Флорида.

Rapper Sean Kingston booked into Florida jail, where he and his mother are charged with more than $1 million worth of fraud
— WPDE ABC15 (@wpdeabc15)
Майката на Кингстън, 61-годишната Джанис Търнър, беше задържана в същия ден като сина си, когато спецчасти нахлуха в наетото от него имение във Форт Лодърдейл, щата Флорида.

Двамата са упрекнати в проведена скица за измами, кражба в огромни размери, кражба на идентичност и свързани с това закононарушения, съгласно заповедите за арест, издадени от шерифската работа на окръг Брауърд. В заповедите се твърди, че те са откраднали пари, бижута, автомобил кадилак и мебели. 

Американският реализатор от ямайски генезис има шлагер № 1 с " Beautiful Girls " през 2007 година и с работи с Джъстин Бийбър за песента Eenie Meenie, напомня Асошиейтед прес. 



Робърт Розенблат, юрист на Кингстън и майка му, сподели, че клиентите му " са уверени в сполучливото решение " на проблема.

В документите по делото се споделя, че от октомври до март те са откраднали бижута на стойност съвсем 500 000 щатски $, повече от 200 000 щатски $ от " Банк ъв Америка ", 160 000 щатски $ от автодилър, повече от 100 000 щатски $ от " Фърс рипъблик банк " и 86 000 щатски $ от производител на профилирани кревати. Конкретни данни обаче не са предоставени. 

Sean Kingston In Jail Over Щатски долар 1 Million Fraud Charges
— BlackGH.com (@blackghdotcom)
Кингстън, чието рождено име е Кишон Андерсън, към този момент има двегодишна условна присъда за трафик на крадени движимости, отбелязва Асошиейтед прес. 

През 2006 година майка му се признава за отговорна за банкова машинация за кражба на над 160 000 щата $ и излежава близо 1,5 години в пандиза, демонстрират федерални правосъдни досиета. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР