Американският рапър Еминем пусна първата песен от новия си албум.

...
Американският рапър Еминем пусна първата песен от новия си албум.
Коментари Харесай

Еминем и Бионсе правят албум в дует

Американският рапър Еминем пусна първата ария от новия си албум. Парчето е дует с Бионсе, оповестиха американките медии.

В серия от изявления в обществените мрежи 45-годишният рапър разгласи, че песента "Walk on Water " предшества новия му албум "Revival ". Той обаче не разкри датата, на която ще бъде публикуван.

Днес Еминем ще извърши "Walk on Water " на церемонията за Европейските музикални награди на MTV в Лондон.

Стилът на "Walk on Water " е друг от досегашните шлагери на рапъра. Акомпаниментът съвсем напълно е на пиано, непрестанно звучи приятният глас на Бионсе, а самообявилият се "Бог на рапа " проучва живота и характера си, споделяйки подозренията си.

Независимо от арогантното заглавие, песента — продуцирана от Рик Рубин и написана от рапъра, взаимно с Бионсе и Скилър Грей — е по-скоро серия от депресиращи размисли за това опитите да реализира нещо се трансформират в провали и не съумяват да оправдаят упованията на артиста.

Тази ария е и една от първите изяви на Бионсе след раждането на близнаците през юни.

Еминем пък не е издавал албум от четири години, когато излезе "The Marshall Mathers LP 2 ".

Легендарният бял рапър, чието същинско име е Маршъл Матърс, записа дебютния си албум "Infinite " през 1996 година, само че се прочу най-много с албума си "The Slim Shady LP ", който излезе през 1999 година

Чуйте парчето:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР