Американският рапър Джак Харлоу оглавява класацията на Билборд за сингли

...
Американският рапър Джак Харлоу оглавява класацията на Билборд за сингли
Коментари Харесай

Рапърът Джак Харлоу е начело на класацията на Билборд за сингли

Американският рапър Джак Харлоу оглавява класацията на " Билборд " за сингли с Lovin on Me, заяви уеб сайтът на изданието. 

Той се изкачи на върха на подреждането седмица след като дебютира в Топ 100 на " Билборд " на втора позиция. 

Това е третият сингъл на Харлоу, който съумя да стигне до най-високото място в подреждането след First Class през април-май 2022 година и Industry Baby с сътрудника си Лил Нас Екс през октомври 2021 година

Втората позиция в чарта е за Тейлър Суифт с парчето Cruel Summer, което слезе от върха, където беше преди седем дни. Изпълнителката оглавяваше Топ 100 на " Билборд " четири непоследователни седмици. 

Трета и в тазседмичното нареждане е Джоджа Кет с Paint the Town Red. Песента й оглавяваше класацията в продължение на три непоследователни седмици от началото на месец септември.

Коледният дух последователно превзема и класацията на " Билборд " за сингли, като на четвърто място се подрежда Марая Кери с празничния си шлагер от 1994 година All I Want for Christmas Is You. Сингълът оглави подреждането за първи път през декември 2017 година, написа Българска телеграфна агенция.

В челната петица място намира и певицата Сиза с шлагера Snooze, който слиза позиция по отношение на предходната седмица.   

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР