Американският производител на луксозни електромобили Fisker представи модела си Ocean

...
Американският производител на луксозни електромобили Fisker представи модела си Ocean
Коментари Харесай

Електрическият Fisker Ocean дебютира в Европа

Американският производител на първокласни електрически автомобили Fisker показа модела си Ocean за първи път по време на почналото софтуерно ревю MWC (Mobile World Congress) в Барселона.

Успоредно с премиерата на новата си 100% електрическа кола, от Fisker потвърдиха, че първите доставки на Ocean се чака да бъдат осъществени в Съединените Американски Щати и някои европейски страни скоро след началото на производството на модела през ноември тази година.

Петместният Fisker Ocean Sport, който дава обещание свободен пробег от към 440 километра ще коства от 34 990 британски лири (цена за Великобритания). За топ-изпълнението Ocean Extreme, от американската компания споделят, че ще предложи самостоятелност от към 620 километра , задвижваща система с два електромотора, три режима на работа и голям брой пионерни за пазара системи за повишение на сигурността.

"Европа е от сериозно за триумфа на компанията значение, като ние продължаваме да работим по основаването на най-устойчивите коли и стартирането на производството през ноември ", разяснява Хенрик Фискер, изпълнителен шеф на Fisker.

Fisker Ocean ще се създава в Австрия от Magna и упованията на компанията са за годишни продажби в Европа на равнище от 60 000 единици .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР