Американският професор по история в Принстън и автор на най-мащабното

...
Американският професор по история в Принстън и автор на най-мащабното
Коментари Харесай

Авторът на бестселър №1 “Сталин” със специално разкритие

Американският професор по история в Принстън и създател на най-мащабното и задълбочено историческо проучване за живота на Стивън Коткин изпрати специфични поздравления по случай новата година на българските читатели. Професорът показа, че се надява 2022 година да бъде по-малко безредна и несигурна от предходната.

Авторът получава всекидневни запитвания за третата част от поредицата си и въпреки да признава, че работата е доста, отбелязва, че е постигнал забележителен напредък и книгата най-сетне придобива приключен образ. Вторият том от поредицата - “Сталин. В очакване на Хитлер” обгръща интервала до 1941 година, а третата част се чака да продължи оттогава и да изследва интервала до 1990 година.

Коткин извънредно разкри и заглавието на третия том - “Сталин. Тоталитарна суперсила (1941-1990)”, като посочи, че книгата ще се стреми да прегледа и последствията от ръководството на диктатора.

Първи и втори том от хитовата историческа поредност на Стивън Коткин за живота и ръководството на можете да закупите от книжарница Милениум на ул. Шишман 18 в София или онлайн на
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР