Американският продуцент Харви Уайнстийн, обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства,

...
Американският продуцент Харви Уайнстийн, обвинен в изнасилвания и сексуални посегателства,
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн предложи 44 милиона долара обезщетение на своите жертви и кредитори

Американският продуцент Харви Уайнстийн , упрекнат в изнасилвания и полови похищения, е предложил да изплати 44 милиона $ обезщетения на пострадалите и на кредиторите, които водеха каузи с неговата продуцентска компания, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Уайнстийн беше първият от поредност холивудски звезди, упрекнати в полов тормоз и принуждение.
Харви Уайнстийн остана без юрист В предишното Брафман е защитавал Доминик-Строс Кан, рапъра Джей Зи и музикалния продуцент Шон “Диди ” Кумс
Скандалният кинодеец е предложил 30 милиона $ обезщетение на потърпевшите от него дами, на кредиторите, на някогашните членове на управлението и сътрудниците на неговата банкрутирала " Уайнстийн къмпани ".

Други 14 милиона $ продуцентът може да изплати за правосъдна прехрана на помощници и подчинени на Уайнстийн, които са ответници по разнообразни правосъдни разбирателства.
Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу също се оплакаха от половия тормоз на Харви Уайнстийн Миналата седмица вестник „ Ню Йорк таймс ” разгласява разказите на няколко дами за нежелателен физически контакт и тормоз от страна на филмовия продуцент
Но предлагането за компенсации не анулира правосъдния развой против продуцента, който ще стартира през месец юни и ще протече при закрити за пресата порти.

На съвещанието съдът ще би трябвало да прегледа въпроса дали да бъдат изслушани и показанията на пострадали дами , които до момента не са подавали искове против Уайнстийн.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР