Американският президент ще представи в сряда план за инвестиране на

...
Американският президент ще представи в сряда план за инвестиране на
Коментари Харесай

Байдън представя мащабен инфраструктурен план за 2 трилиона долара

Американският президент ще показа в сряда проект за вложение на 2 трилиона $ в продължение на осем години в национална инфраструктура с акцент върху превоза, съобщи представител на, представен от Агенция Франс Прес.
Байдън ще показа проекта си по време на тирада в Питсбърг, като са планувани 620 милиарда $ за модернизиране на транспортната мрежа на страната, в това число 20 000 благи (32 000 километра).
 Байдън назначи първите федерални съдии Байдън назначи първите федерални съдии
Американският президент Джо Байдън разгласи първите си назначения на федерални съдии, съобщи DarikNews. За разлика от предшественика си...
Планът " ще сътвори милиони добре платени работни места, ще възвърне инфраструктурата на страната ни и ще нарежда Съединените щати да надминат Китай ", сподели висшият чиновник в администрацията.
Байдън също по този начин ще предложи увеличение на корпоративния налог от 21 на 28 %, с цел да финансира амбициозния проект за вложение в инфраструктура.
" Президентът предлага радикално промяна на корпоративния данъчен кодекс, тъй че това да подтиква основаването на работни места и вложения... и да подсигурява, че огромните корпорации заплащат справедливия си дял ", сподели висшият чиновник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР