Американският президент САЩ Джо Байдън определено успя да шокира света,

...
Американският президент САЩ Джо Байдън определено успя да шокира света,
Коментари Харесай

Джендър ще ръководи ядрената енергетика на САЩ

Американският президент Съединени американски щати Джо Байдън несъмнено съумя да шокира света, откакто назначи за заместник-помощник секретар по отработеното гориво и отпадъците в Службата за нуклеарна сила в Министерството на енергетиката Сам Бринтън, написа Телеграф.бг.

Бринтън има извънредно обучение. Той е приключил две магистърски степени по инженерни системи и нуклеарни науки и инженерство в Масачузетския институт по технологии, само че в свободното си време е прочут главно като ЛГБТ+ деятел, мил куин и травестит.



Според американски медии, експертът е правил скандални изявления, че прави секс с животни и се облича като жена. Бринтън самичък споделя история за визитите си в американския Конгрес.

Той се появил в постройката, обут с високи токчета, като един от съветниците на президента Барак Обама по нуклеарна политика. Също по този начин е помагал и на Мишел Обама с проблемите на ЛГБТ общността в Съединени американски щати.

Безумията на Бринтън не стопират дотук. В една от своите многочислени изявления той споделя по какъв начин, до момента в който се разхождал с рокля и на високи токчета из „ Дисниленд “, бил забелязал малко момченце, което желало, само че не можело, да изрази вътрешната си същина на принцеса.

Бринтън решил да му даде образец, като се разходил из детския увеселителен парк, облечен като жена и на разположение с приятеля си. След това момченцето радостно оповестило на майка си: „ И момчетата могат да бъдат принцеси “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР