Американският президент прави преглед на заплахите, които са свързани с

...
Американският президент прави преглед на заплахите, които са свързани с
Коментари Харесай

Байдън ще обсъди с Путин кибератаките от последните месеци

Американският президент прави обзор на заканите, които са свързани с офанзивите с рансъмуер - хакерски атаки, блокиращи достъпа до компютърни системи с искане на откуп. Той ще разиска тематиката за укриване на сходни хакери с съветския си сътрудник Владимир Путин този месец, заяви през днешния ден Белият дом, представен от Ройтерс.
" Президентът извърши бърз стратегически обзор за справяне с възходящата опасност от офанзиви с рансъмуер, който включва четири съществени линии на деяние ", в това число спиране на активността на обвързвана с сходни офанзиви инфраструктура и на причинителите, съобщи говорителката на Белия дом Джейн Саки.
 Кибератака спря работата на най-големия производител на месо в света Кибератака спря работата на най-големия производител на месо в света
Най-големият производител на месо в света, бразилската компания JBS SA, изключи компютърните си мрежи и интервенциите в Северна Америка и...
Путин и Байдън ще се срещнат в Женева на 16 юни на фона на остри различия, свързани с интервенция в изборите, човешките права и Украйна. Американското поделение на бразилската месопреработвателна компания JBS през вчерашния ден уведоми държавното управление на Съединени американски щати, че е станало жертва на хакерска офанзива с искане на откуп от страна на незаконна организация, основана евентуално в Русия. Това е трета сходна хакерска атака в Съединени американски щати откогато Байдън встъпи в служба през януари, отбелязва Ройтерс.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР