Американският президент обяви, че също така съжалява безкрайно много за

...
Американският президент обяви, че също така съжалява безкрайно много за
Коментари Харесай

Най-Накрая! Доналд Тръмп Изплю Камъчето За Фурията Сторми Даниълс

Американският президент разгласи, че също по този начин съжалява безпределно доста за неприятния случай с Даниълс. Но връзката се разпадна, малко откакто заприказва за нея, оповестяват от „ Фокс нюз “.

Президентът обаче се разграничи от историята, че трябвало да заплати към 130 000 $ за мълчанието на актрисата. Припомняме ви, че русокоската заяви, че се е договорила с Тръмп и Коен да пази безмълвие за връзката си с него, в случай че й платят. В подмяна те й дали обещание 130 бона, които обаче не получила. Затова и в този момент ги съди, защото желае да опише историята си обществено.

Още една плеймейтка — Карън Макдугъл също показа, че е имала връзка с Тръмп, по времето, когато Мелания Тръмп таман е родила синът им Барън. „ Те живееха настрана един от различен, написа разкрития.ком. Той даже ми показа, че с дни не се виждат, макар че живеят в едно и също жилище. Дори искаше да ме запознае с нея. Толкова неловко се усещах, когато трябваше да позираме дружно по разнообразни събития “, споделя смутената Карън. Дни по-късно тя се отхвърли от думите си. Според мнозина – поради напън от Белия дом.

Самият Доналд Тръмп настойчиво отхвърля да е имал нещо общо, с която и да е от двете. Мелания обаче настойчиво го отблъсква, макар че играе ослепително ролята на първа дама. Последният знак за проблеми в първото семейство, бе опитът на Тръмп да я хване за ръка – жест, който първата дама явно не понася.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР