Американският президент Доналд Тръмп заяви в четвъртък, че не знае

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви в четвъртък, че не знае
Коментари Харесай

Тръмп не знае за парите, дадени за мълчанието на порнозвезда

Американският президент Доналд Тръмп съобщи в четвъртък, че н е знае нищо за заплащането, осъществено от неговия юрист на порноактрисата Сторми Даниълс против мълчанието ѝ за връзката, която тя твърди, че е имала с милиардера.

На въпрос дали е бил в течение за това заплащане, Тръмп отговори негативно, като уточни, че не знае от кое място идват парите.

Личният юрист на Тръмп М айкъл Коен к аза през февруари, че той е платил 130 000 $ от личния си джоб на порноактрисата, за която се твърди, че е имала полова връзка с милиардера през 2006 година
 


Пред в. " Ню Йорк таймс " М айкъл Коен сподели, че парите не са му били възобновени нито от Организацията Тръмп, нито от предизборната акция на Тръмп.
 Порноактрисата Сторми Даниълс, чието същинско име е Стефани Клифорд БГНЕС, списък

През януари в. " Уолстрийт джърнъл " написа, че Коен уредил заплащането на сумата през октомври 2016 година, с цел да накара Сторми Даниълс, чието същинско име е Стефани Клифорд, с цел да не разкрива по време на предизборната акция своята хипотетична с ексуална среща с Тръмп. Интимната среща била през юли 2006 година По това време Тръмп към този момент е бил женен за Мелания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР