Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Северна Корея все още

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че Северна Корея все още
Коментари Харесай

Тръмп: Северна Корея все още е изключителна заплаха

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че Северна Корея към момента съставлява „ изключителна опасност “ - едвам 10 дни, откакто сподели, че повече няма риск от страна на Пхенян, съобщи Би Би Си.

С декрет президентът на Съединените американски щати продължи с една година по този начин наречената „ национална изключителна обстановка “ във връзка с Северна Корея, и отначало позволи икономическите ограничавания против нея.

Веднага след срещата си с Ким Чен-ун в Сингапур, Тръмп съобщи, че „ повече няма нуклеарен риск от Северна Корея “, а думите му бяха съпроводени и с анулация на взаимни военни учения с Южна Корея. Това е едно от настояванията на режима в Пхенян, който ги преглежда като подготовка за инвазия.

Този декрет влиза в несъгласие с това изказване на президента. В текста му се споделя, че дейностите и политиката на севернокорейските управляващи „ не престават да съставляват изключителна опасност за националната сигурност, външната политика и стопанската система на Съединените американски щати “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР