Американският президент Доналд Тръмп заяви, че е много стабилен гений

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че е много стабилен гений
Коментари Харесай

Тръмп се самоопредели като „много стабилен гений“

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че е " доста постоянен талант " в собствен постинг в Twitter.
Изявлението идва откакто стана ясно, че в книгата на журналиста Майкъл Уолф " Огън и гняв: в Белия дом на Тръмп " се цитират изявления, определящи Тръмп като некадърен за президентския пост и по детски неустойчив.

Самият той дефинира себе си в ролята си на президент " не като интелигентен, а талантлив... освен това доста постоянен талант ".

В предходен туит той написа, че двете му най-големи преимущества в живота са психическата непоклатимост и това, че е " в действителност интелигентен ". Добавя, че " ужасната " Хилари Клинтън също се е пробвала да оспори качествата му, само че е " изгоряла ". Тръмп декларира също, че е извървял пътя от " МНОГО сполучлив предприемач до ТВ звезда ".

През седмицата в американските медии се появиха информации, че през декември десетина американски конгресмени, множеството от които демократи, са се съветвали с професорка по психиатрия от университета в Йейл за психологичното здраве на президента.

Става дума за проф. Банди Лий, която към този момент разгласява книга, озаглавена " Опасният случай на Доналд Тръмп " - алманах с есета за психическото положение на американския президент.

Тя показа пред Си Ен Ен, че конгресмените са изразили терзания за заплахата, която съставлява за страната психическата неустойчивост на президента. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР